4.9.21

Augustiööd

Augustis oli natuke rohkem spontaansust kui kahes esimeses suvekuus, mille nädalavahetused täitusid müstilise kiirusega igasuguste pidudega. Esimesel neljapäeval oli armsa sõbra imekaunis sünnipäevapidu Mooste Viinavabriku külalistemaja rõdul ja restos, boonuseks äge mõisatuur, mille käigus sattusin ka folgikoja lavale. :) Sama nädala pühapäeval käisin Viljandi lähedal väga haldjalikus pulmas - metsaraja ääres hõljus unenäopüüdjaid ja harfi mängivaid lapsi, tseremoonia toimus allika ääres ning mahe õhtusöök oli ka natuke ebamaise atmosfääriga.

Järgmine nädalavahetus oli geograafiliselt eriti laia profiiliga - reedeõhtuselt Kagu-Eesti Lions-klubide kokkutulekult Värska sanatooriumis ja rannas triivisin edasi Muhusse Bottengarni ülimõnusale Creme de la Creme cremantide & mereandide õhtusöögile (by Dmitri Haljukov & Kristel Nõmmik) ning seejärel Tallinna.

Eesti iseseisvuse taastamise 30. aastapäeva ja Võru linna 237. sünnipäeva nädalavahetuseks olin tagasi Võrus, läks peoks kolm õhtut järjest. Reedel oli keskväljakul Terminaatoriga korralik laulupidu ja hiljem Pubi17s Jaan Sööt, laupäeval sõprade ilusas uues kodus soolaleivapidu (ja täiskuu :)), nii et rohkem kontsertidele ei jõudnudki, ehkki valikus olid järgmistel õhtutel veel Regatt ja Tanel Padar ka.

Viimase nädala lõpp kiskus üle ootuste glamuurseks - kõigepealt Embassy of Fashioni andekate loojate lummav moeetendus ning laupäeva õhtul ERKI moeshow Patareis, kus ma polnudki ammu käinud, rõõm oli näha, et nõukaaegsed telliskivikolossid on läinud ja asendatud mõnusama keskkonnaga. Mitu meeleolukat purjetamist mahtus augustisse ka, mis pakkusid võimalusi Patareid ja valmivat Kalaranna kvartalit ka mere poolt uurida. Ma igatsen sealset ujumisranda... ja üldse oleks ujuda, päikest ja suve vist veel tahtnud. Aga tänutunne on südames olnugi eest.

No comments:

Post a Comment