30.9.20

Saladuslik september

September on kuskile näuhti kadunud, aga pole ka ime, arvestades seda, kui palju salajast planeerimist ja kõike muud sellesse kuusse mahtus (mõned kohustused õnnestus üle parda visata ka, rõõm!). 

Muusikaelamustest oli septembris vaid Eddie Dove bänd Pubi17s ja filmielamustest “Saladus: julge unistada”, õnneks seltsielu siiski rohkem - sõprade külaskäike, armsate inimeste sünnipäevi ja soojadel õhtutel ootamatult hoogsaks kujunenud terrassipidusid. :) Lüübnitsa kala- ja sibulalaadal käisime ka.

Tänu sellele, et mind Pärnusse märkidest & märgilugudest rääkima kutsuti, tegime sõbraga ülimõnusa Tartu-Pärnu-Viljandi tiiru. Hommikukohvi võtsin Wernerist Tartus, õhtust sõime Pärnus suurepärases Mon Amis, järgmisel päeval hommikust imeilusas Pastoraadis, lõunat Fellinis Viljandis. Pärnu Wasa Resort & Spa kauneid vaateid pakkuvad saunad ja veesilmad tegid sellest peaaegu reisina tundunud lühipuhkuse.

Teise doktorantuuriaasta esimesel koolinädalal oli mul teisipäeval ja kolmapäeval kaks päris loengut (suur osa koolielust on ka sügissemestril igaks juhuks internetti kolinud). Tähistasin seda sellega, et jäin ööseks Tartusse Antoniusse, kus oli hea olla ja hommikusöök super, õhtused inimeste ja elu vaatlemise hetked Truffe'is ka meeldivad.

Me täiuslikust pulmapäevast Võrus & Muhus kirjutan eraldi postituse. 

Esimesel abielunädalal põikasime ühel soojal pärastlõunal läbi veel Muhu Veinitalu veinidegustatsioonilt ja puhkasime Kuressaares õdusas-koduses Gospas, mille jätkuvalt tasemel restoranile pakkusid kena vaheldust Hafen, La Perla ja Prelude.

No comments:

Post a Comment