14.1.16

Fragmendid

Olin oma mõtetega täna hoopis teiste teemade juures, kui äkki tuli ootamatu inspiratsioonilaine blogi teemal. Et... väga ego- ja hedonismiblogiks on keeranud? :) Mul endal on muidugi tore oma reisidest ja muudest elamustest muljetada, aga miskipärast tuli meelde see aeg, kui kasutasin blogi rohkem ka mind inspireerinud mõtete jagamiseks. Ja et see oli hea tunne. Ühtlasi tuli meelde, et inspireerivaid tsitaate - nii praktilisi kui ka lihtsalt ilusaid - on jälle kogunenud küll.

"Ja mida tähendab töötada armastusega? See tähendab kududa kangast omaenese südamest tõmmatud lõngast, just nagu hakkaks seda kangast kandma su armastatu. See tähendab ehitada maja kiindumusega, just nagu hakkaks selles majas elama su armastatu. See tähendab külvata õrnusega ja lõigata rõõmuga, just nagu hakkaks vilju sööma su armastatu." (Kahlil Gibran, "Prohvet")

"Maakri ja Lennuki tänava nurk
See tüdruk tundus talle tõeliselt kättesaamatu, liiga rõõmus ja lõuna­maine, liiga erk, liiga andekas ja vaba. Aga ta sai tüdrukut paar korda suudelda.” (Jan Kaus “Tallinna kaart”)

"You own everything that happened to you. Tell your stories. If people wanted you to write warmly about them, they should have behaved better."

"Remember the days you prayed for the things you have now."

No comments:

Post a Comment