29.9.24

Suvine september

Pärast viit kuud suvekleidi- ja plätuhooaega (ja ligi nelja kuud bikiini- ja trikoohooaega ehk päevitamisi & järves ujumisi) on kuidagi harjumatu, et tuleb soojemate riiete poole vaadata. Samas mulle meeldib romantiline sügis väga ja saapad-kampsunid-kasukad ka. Ei saa muidugi unustada, et Eesti suvi pakkus ka hetki, mil need tuli kapist välja otsida, loodame, et talvel juhtub sama suvekleitide-bikiinidega. :)

Viis kuud suve on igal juhul väga hea saavutus ja septembris oli veel täiega suvi. Sooja merega Kreetal eriti, aga Võrus ja Tallinnas ka. Pealinn on sügisel sulnis, nii et olengi septembris rohkem siin olnud (sest paraku on Võrus nii gurmee- kui ka kultuuriküllusega juba mõnda aega üsna haledad lood). Aga jõudsin ikkagi paar korda Võrru ka, kus säravaim sündmus oli sõbranna ilus sünnipäevapidu mu terrassil.

Tallinnas jäi augusti lõppu üks eriti mõnus varajane õhtusöök Saltis ja Vana Tallinna ooperigala Estonias, afterpartyga Kompus & Vatikanis. Septembris käisin Mulligaleriis oma raamatu(te)st rääkimas, see oli üks väga südantsoojendav šampanjane õhtu imeliste naistega. Pärast reisi jõudsin Disainiöö festivali raames Krulli kvartalisse DOM 2024 moeetendusele, Vilve Undi kollektsioon oli äge, MooMoo ja Anna Viik huvitavad ning Matrix Protecti etendust elavdas Võru oma supermodelli Alar Siku lavale astumine. "Valgus kõnnib" Kadriorus tõmbas kuuldavasti kolm õhtut Kadrioru liikluse umbe ja massid kohale, meil sujus reedene visiit sinna õnneks sujuvalt ja meeldivalt. Rahvast oli tõesti palju, Võrus ununeb vahepeal ära, et nii palju inimesi saab üldse olemas ja korraga samas kohas olla. Pärast pidutsesime Butterflys ja Bailas, sai nalja, kokteile, tantsida ja uusi taanlastest sõpru.

Runbjarniga käisime samal laupäeval merel, oli ilus ja (tragi)koomilisi hetki ka. :) Mu väike sugulane sai 7 ja läks kooli ning vanaema 91, nii et meeldivalt palju olen ka pereliikmetega aega veetnud. Lisaks hulk toredaid kohvitamisi ja natuke šoppamist. Tegelikult oli rõõm seegi, et mul õnnestus oma viiendast ja viimasest tarkusehambast lõpuks vabaneda, läks õnneks kiiresti, aga taastumisprotsessi tõttu on kuu lõpp pigem kodune ja rahulik olnud.

No comments:

Post a Comment