29.2.20

Pidulik veebruar

Veebruari juures on eriti toredad kõik need pidupäevad, mis selle napi talvekuu veel lühemaks ja lõbusamaks hakivad. Reisilt tulles oligi juba kohe sõbrapäev, mis ühtlasi tähendas mulle kevadsemestri loengute algust. Õhtuks jõudsin Võrru ja sõpradega džässiõhtule, kus esines Elina Hokkanen Band, laupäeval järgnes Pubi17 romantiline sõbrapäevakontsert Reet Lantsoniga.

Eesti Naisüliõpilaste Seltsi külalisõhtul käisin Kuubast rääkimas, see osutus suurepäraseks viisiks meeldivaid mälestusi taaselustada. Ühte Tallinna-päeva - sest tegelikult on ju iga päev pidupäev :) - õnnestus mahutada lõuna kalli sõbraga Lores, šokolaadiekleerid Suhkruinglis ning natuke šoppamist Fleur Royales ja Kaubamajas.

Võru linnapea vastuvõtuks olin Võrus tagasi, RAM laulis ja oli kena. Pubi17 vabariigi aastapäeva peol pühapäeva õhtul musitseerisid Indrek Kalda & Paul Kristjan Kalda, keerutasime tantsugi. :) Õigel päeval oli nii imekaunis ilm, et jalutasime paarikilomeetrise tiiru ümber Paidra järve, pärast vaatasime kiluleibade ja mustika-toorjuustukoogi kõrvale etendust "Igal linnul oma laul" ja pingviinide paraadi.

Ja siis tuli kohe sinna otsa vastlapäev oma hernesupi ja kuklitega (lumi saabus Võrru paraku natuke hiljem, aga väga hea, et siiski veel veebruarikuus). Jõudsin veel käia kinos mõtlikku "Parimad aastad me elus" vaatamas, natuke Homerose "Iliast" lugeda, täna Suure Munamäe otsas Eesti tippkokkade hõrgutisi maitsta (need Angelica Udekülli sõrnikud valge šokolaadi kreemi, õunte ja marjadega!) ja ongi see veebruar läinud.

No comments:

Post a Comment