30.1.17

Jaanuari uitmõtted

Uus aasta tuli ja pani kohe kapates ajama, erinevad horoskoobid lubasid mulle küll, et ma võin jaanuaris rahulikult laiselda, aga ma ei saa öelda, et oleksin saanud liiga palju aega diivanil ja voodis heade raamatute kaisus veeta. Või blogida. :) Mõtisklen ja kirjutan ikka, aga rohkem sissepoole praegu ja nii ongi tore, tasakaalustab peadpööritavat seltsielu.

Igapäevased Instagrami-postitused lõpetasin eelmise aasta lõpus ära ega ole otsustanud, mis selle formaadiga üldse edasi teha, praegu on less is more tunded. Blogi on ikka südamelähedasem, aga siiagi jõuan harva, inspireerivaid ideid arutan pigem lähedastega ja silmast silma.

See mõte, et nagu 1. jaanuar, nii kogu aasta, paistab selles mõttes paika pidavat, et minu juures oli 1. jaanuaril väike kena brunch šampanja, kalamarja ja šokolaadikommidega ning šampanjat, kalamarja ja šokolaadikomme on jätkunud tervesse jaanuari rohkem kui kunagi varem. Lõbusaid pidusid ja südamest südamesse vestlusi ka, sh sünnipäevanädalavahetusel Riias, Võrus ja Tallinnas.

Ootamatult suurepärase elamuse pakkus mu sünnipäevaööl ühes Võru ööklubis Nancy, kes tekitas tunde, et tõesti aeg peatub - punases sädelevas kleidis ilus brünett laulis ja tantsis laval ning nägi välja ja kõlas täpselt samamoodi kui siis, kui ma teda üle 20 aasta tagasi esimest korda kuulsin, milline naine, vaimustav!