13.1.15

Everything is awesome

Mu viimaste aegade kõige inspireerivamad mõttemängud on seotud küsimustega, milliseid hetki ma kõige rohkem naudin ja mida ma vastu annan - milline on minu panus... maailma, ellu ja universumisse. :)

Selgelt mulle meeldib rahulik ja sõbralik maailm ning algatuseks on ilmselt parim viis sellesse panustada ise ka rahulik ja sõbralik olla.

Naudinguterohkest elust mõeldes ei saa ma ikka üle ega ümber sellest möödunudsuvisest ideaalilähedasest Lõuna-Prantsusmaa puhkusest, kus me hea seltskonnaga päevad läbi ujusime, päevitasime ja lugesime ning õhtuti sõime, jõime ja tantsisime.

Arvestades seda, millist naudingut mulle pakuvad igasugused tekstid ja pildid, tundub päris õige veeta oma (töö)aega neid luues - kirjutada raamatuid, artikleid ja sotsiaalmeediapostitusi ning vahel pildistada ka.

Selle loogika järgi - et tasub luua seda, mida ise naudid - oleks siis alternatiiv ilmselt ka mingi restoranide, kohvikute, baaride või (spaa)hotellidega seotud äri.

(Pealkirja õigustav) muusikasoovitus, lastega sõbrad väitsid, et multikas on ka lahe: Everything is awesome! :)

5.1.15

Head uut aastat!

Ma seisin uusaastaööl, sel hetkel, kui 2014 vahetus 2015 vastu, Võrus, Roosisaare rippsillal, ühes käes kristallpokaal šampanjaga, teises säraküünlad, ja olin vaikselt õnnelik. Ja üks asi, mis seda õnnetunnet toitis, oli see, kui ma meenutasin iseennast samas kohas kolm aastat tagasi.

Sest 2011/2012 aastavahetusel seisin ma füüsiliselt täpselt samas kohas. Aga kõik muud asjaolud... päev varem oli mulle Estonian Airis, mu tollases töökohas, öeldud, et ees seisavad suured ümberkorraldused, mis minu jaoks tähendas kas teise osakonda liikumist või koondamist. Esimese hooga ei vaimustanud mind kumbki variant ja ma olin ikka üsna šokis (ehkki välja näitasin seda vähe).

Nüüd tagasi vaadates... see toona valitud koondamine on üks paremaid asju, mis minuga on juhtunud. Need veidi rohkem kui kaks aastat, mis järgnesid, olid üks suur seiklus. Ma nautisin kaua magamist ja kohvikuid mööda kolamist, tüdimuseni. Ma proovisin erinevaid asju ja õppisin selle tulemusena ennast palju paremini tundma. Ma tegin teoks oma raamatute kirjutamise unistuse ja jõudsin tagasi ajakirjandusse. Ma õppisin paremini kuulama oma intuitsiooni/instinkte/südant ja terve hulk igasuguseid häid asju juhtus veel.

Öeldakse, et võrdlema peaks end ainult iseendaga, et tajuda oma arengut. Aastavahetusel ma tajusin seda arengut väga eredalt ja see oli hea tunne.

Meenutasin ka, kus ma olen veel olnud aastavahetusel, ning avastasin väga huvitava mustri. :)
2009/2010 GOSPA, Kuressaare
2010/2011 Linnateater, Tallinn
2011/2012 Võru
2012/2013 GOSPA, Kuressaare
2013/2014 Mayrhofen, Austria
2014/2015 Võru

Teadagi, kus see aasta lõpeb?! :)

Ilutulestiku pilt on tehtud tegelikult hoopis võidupühal augustis Nice'is Lõuna-Prantsusmaal, kuhu viis mu eelmise aasta kõige ägedam reis.

Head uut aastat!